Filosofie

Algemeen
Sinds medio 1993  is de oprichter van Primage betrokken bij textielbedrukking en de introductie van snij flock en –flex in de Benelux. De algemene gedachte over het laten maken van textieltransfers is dat het kostbaar is en alleen voor grote aantallen. Door de ontwikkeling van technieken in de productie van textieltransfers kunnen er ook kleine aantallen worden geproduceerd voor een zeer acceptabele prijs.

Bedrijfskledingmarkt
Er wordt altijd een firma logo op bedrijfskleding aangebracht. Dat dit logo van een absolute top kwaliteit moet zijn spreekt voor zich. De kwaliteit van het transfer bepaalt immers voor een deel of uw klant tevreden blijft over de door u geleverde kleding. Deze verantwoording is door de firma Heslu zeer serieus genomen en is merkbaar vanaf het eerste contact tot en met het moment waarop u een logo op kleding aangebracht heeft en uw klant tevreden blijft. 

Signmarkt
De kosten van het snijden, pellen en aanbrengen per gesneden kleur zijn vaak de motivatie om transfers in te kopen.  Terwijl wij uw transfers produceren verdient u tegelijkertijd met andere bezigheden uw geld.
De transfers hebben de uitstraling en eigenschappen van de producten die uw klanten van u gewend zijn en kunnen op bijna alle ondergronden worden aangebracht.
Copyright (c) 2010 Primage. All rights reserved.